۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

کرونا برای همه، درمان برای لاکچری ها!

کرونا برای همه، درمان برای لاکچری ها! سلامی خبرنگار صدا و سیما به سراغ تعدادی از بیماران مبتلا به کووید 19 رفت و در مورد هزینه درمان از آنها پرسید، پاسخها بشدت حیرت انگیز بود و از هزینه‌های نجومی درمان کرونا حتی در بیمارستان‌های دولتی خبر می‌داد، مبالغ بسیار عجیبی که برای اولین بار به شکل رسمی از خبر رسمی سیما اعلام میشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر از این مبالغ در حالی پرده برداری شد که بارها مسئولین امر اعلام کرده بودند بیماران مبتلا به کرونا رایگان درمان می‌شوند و هر اندازه مردم و فعالان اجتماعی مستندات ارائه می‌کردند، باز از سوی صاحبان مسئولیت، انکار و بر رایگان بودن درمان اصرار می‌شد.
پیش از این نیز منتقدان بارها از این موضوع سخن گفته بودند. سئوالی که اکنون مطرح است این است که واقعا چرا مسئولین راه میانه‌ای را در پیش نمی‌گیرند؟
چرا بین هزینه‌های بهت آور نجومی و ادعای درمان رایگان، حد وسط را نگه نمی‌دارند؟

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار